Ballon Taxi

Taxi en luchthavenvervoer

Taxi Antwerpen

Alexander directeur en eigenaar van het huidige Taxibedrijf, is vanaf 1994 met veel inzet, betrokkenheid en plezier werkzaam in de taxibranche geweest. Om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan heeft hij in 2006 de stap genomen om als zelfstandig ondernemer te gaan opereren.

Vip Taxi

Vip Taxi is vervolgens in 2006 opgericht en heeft de bedrijfsactiviteiten van de toenmalige eigenaar van het taxibedrijf in Vollenhove overgenomen. Dit is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zowel de toenmalige opdrachtgevers, klanten als de medewerkers van het overgenomen taxibedrijf hebben van meet af aan positief op dit gebeuren gereageerd.

Het besef dat je met mensen werkt, loopt als rode draad door het bedrijf. “Het gaat om maatwerk, vertrouwen en tevredenheid” aldus Alexander. Met het credo: “wij willen de beste zijn niet de goedkoopste”, is Taxi Vollenhove b.v. inmiddels doorgegroeid naar een onderneming met ongeveer 31 medewerkers en 23 voertuigen.

Medio 2008 is het zusterbedrijf Startaxi. te Zwartsluis opgericht. Hierbij zijn de bedrijfsactiviteiten van Ballon  overgenomen.

Startaxi was een taxionderneming in Zwartsluis die is opgericht in 1984.

Samenwerking

Dankzij een intensieve samenwerking, ruime kennis en ervaring van beide bedrijven, zijn we in staat om op iedere vervoersvraag een passende oplossing aan te reiken. Samen beschikken beide bedrijven over ongeveer 52 voertuigen en ongeveer 60 medewerkers. Als het nu gaat om een incidentele vervoersopdracht, zittend ziekenvervoer of om contracten voor langere termijn van overheden, bedrijven of instellingen u kunt hiervoor ten allen tijde bij ons terecht.

Door genoemde bundeling van krachten mag u erop vertrouwen dat wij ons tot het uiterste inspannen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.